Klantenbeoordelingen

 • EasyComfort 544 WiFi gekocht

  Deze werd binnen 24u werd geleverd. Product geïnstalleerd, wat trouwens heel eenvoudig was door de goede instructie filmpjes. Hierna was ik niet helemaal tevreden over de verwarming in mijn woning. Twee maal contact gehad met de klantenservice. Beide keren geholpen door een deskundig persoon welke mij soepel door het thermostaat menu heen begeleidde en ook de tijd voor mij nam. Beide keren heb ik iets aangepast maar gaf voor mij niet het gewenste resultaat. Het probleem was niet de thermostaat maar de verwarmingsketel. Ik heb de thermostaat zonder probleem kunnen retourneren. Echt mijn complimenten over jullie service.
  27-1-2021
 • Kamerthermostaat Vesta 500

  In deze coronatijd hebben we onze woonkamer een make-over gegeven. De wanden opnieuw geverfd, nieuw bankstel etc. Daar hoorde voor ons ook een nieuwe kamerstaat bi vonden wijj (over de oude waren we niet echt te spreken). Wij hebben gekozen voor de Vesta 500, waarom??, groot display (wij zijn 60+), goede en duidelijke gebruiksaanwijzing, gemakkelijk in gebruik/programmering en vooral de korting stond ons erg aan. Je kunt ook kiezen voor een upgrade van de Vesta - 540 of 544, deze werken zonder batterijen, draadloos en/of via wifi
  20-1-2021
 • Elektische vloerverwarming

  Voor een zorgunit hebben wij elektrische vloerverwarming geplaatst. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de vloerverwarming en de deskundige hulp die we telefonisch kregen bij vragen tijdens het plaatsen. We zijn dan ook zeer tevreden over de service van thermostaat.eu en het meedenken in oplossingen.
  2-12-2020
 • vloerverwarming.

  Vloerverwarming gekocht bij de thermostaat.eu. ik had er totaal geen verstand van. De medewerkers nemen echt de tijd voor je. Van A tot Z werd alles uitgelegd en ingemeten. Alles werkt perfect. Halfjaar later belde ik op of de thermostaat ingesteld kon worden en dat was geen probleem en kon deze de volgende dag al ophalen. Deze zaak verdiend een pluim voor alle service.
  25-9-2020
 • Aantal mail na bestelling

  Hierbij wil ik jullie bedanken voor de snelle levering en goede service. Wel zou ik als tip willen geven om te kijken of het mogelijk is het aantal mailtjes voor een bestelling te minimaliseren. Ik heb voor deze bestelling 7 mailtjes ontvangen in nog geen 24 uur tijd. Ik hoop dat dit helpt jullie service nog verder te verbeteren. Ps. Dit bericht had ik per mail gestuurd en werf erg goed ontvangen door thermostaat.eu, tevens kreeg ik de tip om dit hier te plaatsen(goede service)
  14-6-2020
 • vloerverwarming

  Prima telefonische uitleg nemen de tijd hiervoor, snel uit voorraad geleverd. Klantenservice ga zo door.
  23-1-2020
 • Pompschakelaar Amframatic V-3DP

  Snelle levering en goede communicatie erover. Eenvoudig aan te sluiten. Top!
  3-1-2020
 • Thermostaat Easy comfort 540

  Geweldige service Met 1 dag in huis Er was wat onduidelijkheid en ik belde ,en werd na 2 minuten al terug gebeld en men loodste mij zeer bekwaam naar de juiste instelling toe. Ook op een technisch vraag over de ketel kreeg ik een zeer duidelijk antwoord . Ik raad een ieder dit bedrijf aan.
  3-5-2019
 • Bestelling

  Na thermostaat besteld te hebben kwam ik er achter dat het bedrijf in Purmerend zit ongevraagd langs gereden werd erg vriendelijk ontvangen thermostaat lag klaar voor verzending kreeg hem mee en werk perfect
  29-4-2019
 • niet alles geleverd

  heb voor twee vloerverwarmings betaald heb er maar een gekregen en heb geen enkele reactie van hun ontvangen op mijn drie verzonden email. zeer slecht vind ik dit heb ze nog 2 dagen gegeven om het op te lossen anders doe ik aangifte van oplichting via het internet. nieuwe klanten u moet eerst de doos openmaken en controleren wat er in zit voor dat u ergens voor tekent, een fout is menselijk maar het niet beantwoorden van emails is dom weg slecht los het op dan zal ik mijn waardering aanpassen maar tot op heden een dikke onvoldoende order 20286 _______________________________________ Reactie Thermostaat.eu Na telefonisch contact hebben wij het probleem met meneer opgelost. Helaas heeft hij zijn berichten naar een verkeerd email adres gestuurd. Een foutje kan gebeuren en dit willen wij dan ook zeker snel verhelpen, maar dan moeten wij er wel vanaf weten. Neem daarom altijd telefonisch contact op als u geen reactie krijgt. Met vriendelijke groet, Thermostaat.eu
  14-1-2019
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *