Klantenbeoordelingen

 • niet alles geleverd

  heb voor twee vloerverwarmings betaald heb er maar een gekregen en heb geen enkele reactie van hun ontvangen op mijn drie verzonden email. zeer slecht vind ik dit heb ze nog 2 dagen gegeven om het op te lossen anders doe ik aangifte van oplichting via het internet. nieuwe klanten u moet eerst de doos openmaken en controleren wat er in zit voor dat u ergens voor tekent, een fout is menselijk maar het niet beantwoorden van emails is dom weg slecht los het op dan zal ik mijn waardering aanpassen maar tot op heden een dikke onvoldoende order 20286 _______________________________________ Reactie Thermostaat.eu Na telefonisch contact hebben wij het probleem met meneer opgelost. Helaas heeft hij zijn berichten naar een verkeerd email adres gestuurd. Een foutje kan gebeuren en dit willen wij dan ook zeker snel verhelpen, maar dan moeten wij er wel vanaf weten. Neem daarom altijd telefonisch contact op als u geen reactie krijgt. Met vriendelijke groet, Thermostaat.eu
  14-1-2019
 • AmfraMatic V3-DP

  Uitstekende pompschakelaar die vlot geleverd werd tegen prima prijs waardoor de prijs/kwaliteit verhouding voor mij erg goed is. Simpel te installeren door duidelijke handleiding. Omdat ik het apparaat pas enkele dagen heb (en probleemloos functioneert) kan ik nog niets schrijven over de besparing op stroom- en stookkosten. De tijd zal het leren, maar ik heb er alle vertrouwen in.
  15-12-2018
 • pompschakelaar Amframatic V-3DP

  Na de bestelling de volgende dag al in huis met een goede gebruiksaanwijzing. Daar de clip niet om de te dikke buis paste, was één mailtje genoeg om de volgende dag een gratis voeler te ontvangen. Het apparaat doet in stilte zijn werk, geen overbodige toeters en bellen zoals knipperende ledlampjes en ziet er met zijn rode kleur gewoon fraai uit. Aanbevolen zowel als apparaat als bedrijf.
  5-12-2018
 • vloerverwarmingsmatten aangeschaft

  Wat een super service! Uitstekende uitleg gekregen, snelle levering ! We wilde daarna nog wat uitleg over de bediening en werden netjes hierdoorheen geleid. Klanterservice is geweldig! Dus zeker aanrader om hier je spullen te kopen.
  25-11-2018
 • easycomfort 544 wifi

  14-11-2018 tholen vandaag een wifi thermostaat 544 ontvangen heel goede en snelle levering de thermostaat voldoet aan alle verwachtingen en ziet er mooi uit ook de servicelijn is goed te bereiken bij in gesprek ben ik zonder te vragen avonds terug gebeld heel goed gedaan thermostaat.eu
  16-11-2018
 • V-3DP

  Snelle levering, eenvoudig te installeren en lijkt goed te werken. Nu afwachten hoe het gaat als de CV in het najaar weer aanslaat, en hoeveel elektriciteit de V-3DP daadwerkelijk bespaart. Wel twee minpunten: het valt niet goed te controleren of de pomp echt elke 24 uur even aanslaat; en ik vind de V-3DP best prijzig voor iets wat feitelijk niet meer is dan een stekkerdoos met een chip en een sensor.
  3-8-2018
 • 9m2 100w wat vloerverwarming bijverwarming

  Goed geadviseerd Zeer snel geleverd (en compleet) Goede prijs
  1-7-2018
 • Thermostaat

  Zeer snelle levering mooi compact de thermostaat keurig Ik adviseer ook anderen om hier bestellingen te doen
  24-5-2018
 • Pompschakelaar

  Pompschakelaar besteld snel en keurig geleverd, met een goede gebruiksaanwijzing . Top.
  1-5-2018
 • Pompthermostaat

  Deze besteld en super snel geleverd, keurig netjes verpakt ,duidelijke gebruiksaanwijzing.Top!
  1-5-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *